Hae tästä blogista

maanantai 21. syyskuuta 2015

Postaus luonnonkosmetiikasta ja konetiskiaineesta


"Kaksitehoinen tiskiaine ja rasvanpoistaja. Turvallinen, ekologinen ja tehokas vaihtoehto."Epsom-suola <3 valitsin tämän suolan Punnitse ja Säästä- liikkeestä, koska se oli edullisempi kuin suosittu MeineBase. Suola on mullistanut meidän perheen ihonhoitoa ja nykyään käytän vain luonnonsaippuan lisäksi tätä. Puhdistusmaidot, vedet ja rasvoja ei enää tarvita. Joskus talvella aamuisin rasvaan ennen meikkivoiteen levittämistä ( jos siis meikkaan) Ennen minulle oli meikit ja  hiusvärit tärkeitä. Nykyään ostan korkeintaan kaksi kertaa vuodessa meikkiä. Kannattaa lukea ihonhoidosta ja suolasta lisää täältä: http://naturalboost.blogspot.fi/2013/04/suolaa-iholle-meinebase.html

Yksi suosituin meikkipuuterini on Boho-mineraalikivipuuteri.( Sävy on vaalein 01. ) Levittyy tasaisesti ja sitä ei tarvitse lisäillä päivän mittaan. Tuoksuton. Edullinen!

Tässä uusin kokeiluni: Laveran meikkivoide,( sekin vaalein.) Tuoksuu luonnolliselta ja tuntuu iholla pehmeältä. <3

Sante- hiusväri , väri: terra. Kokeiltu, kylppäri sotkettu ja lopputulos oli pettymys. Väri ei tarttunut hiuksiini ollenkaan. Pidin tästä silti, koska lämmin hennahaude rentoutti oloani ja tunsin että se vilkastutti pääni verenkiertoa. Ensi kerralla kokeilen astetta tummempaa sävyä ja varaudun pitämään väriseosta päässäni kaksi tuntia.( nyt pidin n. 1,5h) Voisi myös kokeilla saunomista miedoilla löylyillä ja näin edesauttaa värin tarttumista hiuksiin nopeammin. Tai sitten menen ekokampaajalle <3 Onko muilla kokemuksia?

 Meille kotiutui hieman reilu vuosi sitten astianpesukone. Osa siihen miksi silloin vasta on ollut osittain ekologinen ( ja rahallinen).Rakastuin heti näihin Ecoverin konetiskitableteihin! Tuoksu on keskivoimakas, mutta luonnollinen. Ei mitenkään liian äklö, monet hajusteet saavat puistatuksia. Puhdistustulos oli erinomainen. Juomalasimme eivät ole olleet näin kirkkaita! Myös kone sisältä kiilteli tyhjentäessäni astioita. Olen supertyytyväinen. Useat konetiskiaineet eivät ole ehtineet sulaa pesuohjelman aikana. Ecoverissa sitä onneglmaa ei ollut ( pikapesussakaan). Nämä konetiskiainetabletit eivät ole ihan niitä edullisempia ja siksi ne useinmiten jäävät kauppoihin. Mutta jos edes muutaman kerran vuodessa ostaisin ,olisin onnellinen. Ja puolikas tabletti riittää hyvin yhteen pesuun ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti