Hae tästä blogista

torstai 10. syyskuuta 2015

Löytöjä ja hieman Arkea

Tässä tämä kierrätyskeskuksen löydöt. Ja kotiinkuljetus oli ilmainen! Väriä ovat saaneet jo, ja siitä kuva alempana. 

Tämä tuli vahingossa tähän. Meidän ekavauva onkin pian 6v!

Mainiota!!!!


Arresänky k-keskuksesta sekin <3 Sänky on kuulemma jonkun omatekemä :) Ja on joskus ollut vihreä. Tässä on niin hyvä ja paksu maalikerros etten tee  tällä kertaa mitään :D ;) 15€.


Uusi neuletakki. Jonkun itsetekemä <3 Koko 122 ja 9,50€, mikä on mun mielestä halpa kun ajattelee työn määrää ja langan menekkiä!

Simbat


Vaaka 2,50€

Kori ja emalimuki 5€yht.


3 kommenttia:

 1. Jeii, joskus kyllä lykästää isosti kirpparilla! Ja varsinkin Jyväskylän kierrätyskeskuksella tuntui olevan aina löytöjä!

  VastaaPoista
 2. Kivoja löytöjä olet tehnyt! Mulla on joskus ollut samanlainen vaaka, vaan eipä ole enää, kun lapset saivat rikottua sen :D Itse löydän kierrätyskeskuksista aika harvoin mitään ostettavaa, mutta tavallisilta kirppareilta mukaan lähteekin sitten vaikka mitä :D Teillä on kyllä ihanuuksia kotona; etenkin tykkään tuosta sängystä, sängyn päällä olevista tyynyistä ja verhoista ja ja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenteista <3 Mulla tahtoo tuonne isoon kirppikseen ja kierrätyskeskukseen olla niin pitkä matka kävellen, (vauva kantoliinassa, noh ei nyt enää niin vauva :D) ja bussit kulkee monen mutkan kautta vasta perille, ettei sinne tule monesti lähdettyä. Haaveilenkin ajasta jolloin vimppa viimeinen on reilu 1v ja viihtyy kotona isänsä kanssa ja minä ahkerana poljen pyörällä "pienen" kirppisrallin <3 Tuo vaaka on meillä vielä hetken jos toisenkin piilotettuna sängyn alla.Voin vain kuvitella jos se sattuisi tippumaan! Nuo kankaat ovat kyllä ihania minustakin <3

   Poista