Hae tästä blogista

perjantai 1. tammikuuta 2016

Joululahjoja ja roskislöytö


Ajattelin olla virkumpi blogini suhteen, mutta joulukuu olikin niin kiireinen. Siksi esittelen vasta nyt meidän joulukalenterin ja lahjaompelukset.


Tällainen kaapin raato löytyi roskakatokselta. 


Ja sitten siitä tuli tällainen.


Kuopuksen joululahjoja kirppiksiltä kerättyä.

Sain vihdoin ommeltua meille tällaisen lokerikkokalenterin :) Tässä kuvassa uudet hammasharjat.
 Muissa luukuissa oli enimmäkseen leikkejä ja tehtäviä kuten nämä:Luukku 1
Sydänleikki
Tämä on itsetuntoa vahvistava leikki. Jokaiselle annetaan paksusta paperista tai pahvista tehty sydän ja hakaneula, jonka he kiinnittävät toisen selkään. Jokainen kirjoittaa kunkin sydämeen toisesta jotain myönteistä tai jonkin asian, jonka on oppinut tältä. Kun kaikki ovat kirjoittaneet, jokainen lukee itsekseen omaan sydämeen kirjoitetut asiat.

Luukku 2
Loistava tähti
Tämän harjoituksen avulla kohennetaan itseluottamusta. Jokainen leikkaa värillisestä paperista ison tähden, jonka keskelle piirtää kuvansa. Sitten hän kirjoittaa tähden jokaiseen sakaraan myönteisiä aioita itsestään. Isolle paperille tai taululle kirjoitetaan otsikoksi: "Olen tähti! Loistan, koska..." Leikkijöiden tähdistä tehdään linnunrata. Jos leikkijät ovat jo ennestään tuttuja toisilleen, voi harjoituksen tehdä myös niin, että leikkijät kirjoittavat toisistaan myönteisiä asioita toistensa tähtiin.

Luukku 3
Hyvä minä
Seinälle laitetaan iso kartonki tai paperi. Leikkijät täyttävät sen lapuilla, joissa kukin kertoo, missä asioissa on hyvä. Kun kaikki ovat lappunsa liimanneet tai teipanneet, kukin voi käydä edessä esittämässä lappuunsa kirjoittamansa asian. Tekstejä ei lueta suoraan lapuista, vaan sanotaan ne muistista ja keskitytään katsekontaktiin toisten kanssa.

Luukku 4
Kosketus
Jokainen leikkijä koskettaa vuorollaan oikealla istuvaa käsivarteen, katsoo häntä silmiin ja sanoo hänestä jonkin myönteisen asian.
Pienin sai kummitädiltää <3 kirppiskoltun johon ommeltiin sitten kaksi pitsiliinaa. Kaunis.

Huppareita
Ja joulumekkosia.

Frozen-teemaisia. Tuo kangas on kyllä pehmoista ja venyvää trikoota. Pidän ( vaikka digiprinteistä en yleensä tykkää, mutta tämä kangas saa iloiselle mielelle :)

Hyvää Uutta Vuotta 2016! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti